Guangzhou Sheng Bang Sport Field  Material Co., Ltd

Wij wijden aan geïntegreerde sportterreinbouw, wordt onze benadering ontworpen om al klant aan te passen requiremetns.

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Galerij
Thuis

Guangzhou Sheng Bang Sport Field  Material Co., Ltd

Van goede kwaliteit Rubber Atletisch Spoor voor verkoop
Van goede kwaliteit Rubber Atletisch Spoor voor verkoop
Ik waardeer flexibele en open de samenwerkingswijze van Shengbang en verstrek de meest geoptimaliseerde keus aan ons.

—— M. azimin van Muhammad

Verheug me op het samenwerken met u. Zonder uw hulp, zou dit project niet het programma kunnen kunnen inhalen.

—— M. Ronald Reyes

De kwaliteit, het ontwerp en de dienst worden hoog gewaardeerd door onze voorzitter. Hoop om een consociation op lange termijn met u. te vestigen.

—— M. Demetrio Calabi

Zeer goed. De professionele dienst en grote kwaliteit. Het goede pakket ontvangt zonder gebroken

—— Nika Singh

Goed hof

—— Martin

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Sheng Bang Sport Field  Material Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Guangzhou Sheng Bang Sport Field  Material Co., Ltd Guangzhou Sheng Bang Sport Field  Material Co., Ltd Guangzhou Sheng Bang Sport Field  Material Co., Ltd Guangzhou Sheng Bang Sport Field  Material Co., Ltd Guangzhou Sheng Bang Sport Field  Material Co., Ltd Guangzhou Sheng Bang Sport Field  Material Co., Ltd Guangzhou Sheng Bang Sport Field  Material Co., Ltd Guangzhou Sheng Bang Sport Field  Material Co., Ltd Guangzhou Sheng Bang Sport Field  Material Co., Ltd Guangzhou Sheng Bang Sport Field  Material Co., Ltd
Fabriek Fabriek Kantoor certificaat Het teamwerk Team tentoonstelling lokaal neem deel

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Importeur
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Zuid-Amerika
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : Feitelang
Aantal werknemers : 120~130
Jaarlijkse omzet : 10,000,000-15,000,000
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 70% - 80%

Gevestigd in Guangzhou, is China, van de de Klapsport van SSG- Guangzhou Sheng het Gebieds Materieel Co., Ltd een belangrijke fabrikant van high-tech sportenmaterialen. Professioneel geëngageerd aan Rubberrenbaan/Siliciumpu Sporten die de ontwikkeling, de productie, de verkoop en de dienst van materialenproducten vloeren, zijn wij een moderne high-tech onderneming gediplomeerd door IAAF, ITF, verplicht Ce van de EU.


SSG concentreert zich op de gehele renbaan, de siliciumpu speelplaats, het kunstmatige gras en andere nieuwe de materialen productie en bouw van de sportengrond diensten. Onder jaarlijkse productie van 50.000 ton het runnen van spoor hebben de de bevloeringsmaterialen van de siliciumpu sport, een strategisch partnerschap met vele internationale grondstoffenleveranciers.


Onze opdracht bij het Materiaal van het de Sportgebied van SSG- Guangzhou Shengbang moet de geïntegreerde bouwdienst verlenen om successen te bereiken. Met 8 jaar van ervaring, streven wij altijd ernaar om nieuwe niveaus van prestaties te verhogen. SSG is één van de belangrijke producenten en de fabrikanten van diverse synthetische sportenoppervlakten. Wij bieden al sportproducten gamma aan en de diensten aan onze klanten van één einde zoals installatie, onderhoud en de dienst, van sporen aan weersomstandigheden, zachte oppervlakten, gingen kunstmatige grassystemen vooruit.


Aanhangend de „Gezondheid, ecologisch, de Beroeps, Standaard“ concept, de innovatieve producten van SSG, de bouw van sportentrefpunten blijft bevordert normen bevorderen, en ernstig vervult de collectieve sociale verantwoordelijkheidsverplichting aan het beschermen van de meerderheid van ingezetenen, de gezondheid van schoolstudenten, en ernaar streeft om groene huizen tot stand te brengen.


SSG niet alleen gebruikt sportenoppervlakten in recreatieve faciliteiten en scholen maar ook in sporten en internationale competities. Wij geloven dat de certificaten die internationale normen vertegenwoordigen geen minder belangrijk dan onze open verplichting aan continuïteit zijn.

Contactgegevens
Guangzhou Sheng Bang Sport Field  Material Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Robin

Tel.: 86-20-86712318

Fax: 86-20-86713298

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)